Da biste imali mogućnost da učestvujete u
Web Panelima, potrebno je da se ulogujete u Vaš nalog

Logovanje     Otvaranje novog naloga

Dobro došli!

Ninamedia Research je specijalizovana agencija koja se bavi istraživanjem tržišta i ispitivanjem javnog mnjenja.

Da biste učestvovali u istraživanjima potrebno je da popunite registracioni upitnik. Članstvo je besplatno i kao registrovani član Web Panela Ninamedia Research imate mogućnost sakupljanja bodova popunjavanjem upitnika. Svaki upitnik nosi određeni broj bodova (zavisno od dužine upitnika možete sakupiti od 50 do 250 bodova) koje ćete potom moći da zamenite vaučerima za kupovinu u Maxi, Tempo i Lilly objektima. Jedan bod vredi jedan dinar.

Podaci koje unesete u registracioni upitnik su zaštićeni i Ninamedia Research se obavezuje da ih neće proslediti trećem licu. Analiza odgovora se radi zbirno, lični podaci o ispitanicima se isključuju i na taj način se obezbeđuje anonimnost svih članova. Nakon prijave na registracionu formu, dobićete e-mail za verifikaciju naloga. Nakon što potvrdite, prijavljeni ste u bazu. Ukoliko ne dobijete verifikacioni mail, molimo Vas da nam pišete na vauceri@ninamedia.rs

Pozivi za učešće u istraživanjima će Vam povremeno stizati na mail, a Vi ćete sami odlučivati da li u njima želite da učestvujete. Ukoliko želite, uz pomoć svoje e-mail adrese imate mogućnost da se ulogujete na Web Panele i popunite upitnik.